Enkla lånet - upp till 350.000 kronor

Med enkla lånet från SEB kan du låna pengar från 20 000 – 350 000 kronor utan säkerhet i upp till 12 år. Räntan, som är rörlig, är för närvarande från 5,34% - så lågt att enkla lånet med fördel kan användas för att lösa dyrare lån.

Vad du använder pengarna till är din ensak och vill du lösa lånet i förtid kostar det inget extra. Om du ansöker på Internetkontoret bjuder SEB på uppläggningsavgiften som annars är 300 kronor.

> ansök om enkla lånet till bäst ränta här!

Låna pengar enkelt

Ibland kan man bara inte vänta eller så ha man hamnat i en ekonomisk situation där lösningen är att låna pengar för att reda upp situationen. Att låna pengar var förr i tiden inte alltid en enkel process men idag finns det enkla låneprodukter som gör det både snabbt och smidigt att få ett lån.

Den stora fördelen med en enkel blancokredit är att hela låneprocessen är nästan helt automatisk och datoriserad. Det är ingen banktjänsteman som funderar och bedömer huruvida du kan tänkas vara en pålitlig kund eller inte. Alla parametrar matas in i ett datorprogram som tillsammans med offentliga uppgifter om din inkomst och andra faktorer bedömer om du ska få lånet eller inte – enkelt och rättvist.

Om du blir beviljad ett lån får du först hem ett låneavtal som skall skrivas på och returneras till banken. När det är gjort kommer pengarna in på ditt konto ofta inom bara några dagar.

Oavsett hur mycket eller lite du behöver låna har det aldrig varit lättare att låna pengar idag förutsatt att du har någorlunda ordning på din ekonomi, en fast inkomst och inte är för slarvig med att betala dina räkningar.