Låna pengar med betalningsanmärkning

Med ett mikrolån (ett litet smslån) hos Kredit 365 kan du låna upp till 3000 kr i 30 dagar. Du får pengarna inom 15 minuter.

För att kunna låna pengar hos Kredit 365 krävs att du har ett mobilnummer som är registrerat hos nummerupplysningen, alternativt att Du har personkonto hos Nordea (där kontonummer = personnummer) eller att din identitet på annat sätt kunnat fastställas.

Kredit365 inhämtar dessutom en kreditupplysning för samtliga ansökningar och gör en individuell bedömning av ärendet. Om din ansökan godkänns sätts pengarna in på angivet konto om 15 minuter om du ansöker under ordinarie öppettider, annars dagen efter. Direktöverföring kan göras till Swedbank, Nordea samt Handelsbanken.

INGEN ANSÖKNINGSAVGIFT, INGEN RÄNTA

Kredit 365 tar inte ut någon ansökningsavgift eller ränta på lånet, bara uppläggningsavgift.

Uppläggningsavgiften beror på lånebeloppet:

För 1000 kr blir uppläggningsavgiften 300 kr

För 2000 kr blir uppläggningsavgiften 400 kr

För 3000 kr blir uppläggningsavgiften 500 kr

Vad är snabblån

Snabblån är kortfristiga finansiella arrangemang för att hjälpa dig vid en nödsituation eller oväntad händelse, och deras primära syfte är att säkerställa att individer har tillgång till kontanter även i händelse av en oväntad utgift.

Så vad exakt bör konsumenter akta sig för när man överväger att ta ett smslån, och hur används de ansvarsfullt för att underlätta vardagsekonomin?

Vilka är problemen med snabblån?

En av de viktigaste frågorna rörande minilån är de exceptionellt höga räntenivåerna. Genomsnittskonsumenten kan få betala (omräknat på årsbasis) flera hundra procent ränta på ett kort lån. Dessa skyhöga priser kan ofta dra in en intet ont anande låntagare i en onödig cykel av nya skulder, som förvärras av den anledningen att orsaken till det ursprungliga lånet var helt enkelt att täcka en tillfällig kassabrist. Om detta är fallet och ett lån vara taget för att finansiera allmänna levnadskostnader i stället för en enda och oväntad utgift, kan du snart se dig själv simma mot ett stigande tidvatten av konsumtionsskulder.

Så börja med att bedöma vad ditt lån är till för, och om ett kortfristigt lån med hög ränta är det bästa sättet att uppnå dina mål. Snabblån kan vara effektiva för att göra ett köp och ge kortsiktig lindring till en finansiell kris men smslån är helt olämpliga för att hjälpa dig att reglera månatliga räkningar eller uppehälle. Om du använder dem för detta ändamål, tar du risken att hamna efter med betalningar eller att ta ytterligare lån när du har återbetalat det ursprungliga.